Wie zijn wij?

SCAVA

Stichting Culturele Activiteiten Vijzelgrachtbuurt Amsterdam heeft als doel het verbeteren van de sociale cohesie in de buurt rondom de Vijzelgracht in Amsterdam, in het bijzonder door het produceren van culturele activiteiten door en voor buurtgenoten van de Vijzelgrachtbuurt.

SCAVA heeft geen winstoogmerk en is door de belastingdienst erkend als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

SCAVA is opgericht op 3 oktober 2012 te Amsterdam en staat ingeschreven in het handelsregister onder nummer 56219431.

Het bestuur van SCAVA bestaat uit:

- Thijs Lommen, voorzitter
- Sjoerd Wildervanck, penningmeester

Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn

Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn, was de eerste productie van SCAVA. 

De voorstellingen van de buurtopera vonden plaats op 20, 21 en 22 september 2013 in een theatertent in speeltuin UJ Klaren aan het Weteringplantsoen in Amsterdam.

De buurtopera was een enorm succes: vijf volledig uitverkochte voorstellingen (in totaal 2000 plaatsen). Bezoekers hebben gelachen en gehuild tijdens de voorstellingen, professionals uit muziek- en theaterwereld waren “diep onder de indruk” van wat deze groep amateurs onder leiding van enkele professionals voor elkaar heeft gekregen in een jaar en velen gaven blijk van hun respect voor de professionaliteit van deze grotendeels door vrijwilligers gedragen productie. Er was uitgebreid aandacht voor de buurtopera in de media (waaronder AT5, RTVNH, Studio Max Live en Het Parool. Voor meer informatie zie www.scava.net/nieuws/buurtoperaoverdenoordzuidlijngrootsucces.

Klik hier om te zien wie een bijdrage leverde aan de productie van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. 
Wij steunen SCAVA door kansrijke doelgroepen voor het bezoeken van de buurtopera Günter en Julia in kaart te brengen, zodat SCAVA gerichter op zoek kan gaan naar publiek, subsidiënten, sponsoren en donateurs.

EMC Cultuuronderzoeken
-
van data naar inzicht naar actie

klik hier voor meer info

Ċ
Thijs Lommen,
22 nov. 2012 01:44
Ċ
Thijs Lommen,
6 mei 2014 03:35