RSS Tester

En nu met een embedded plaatje

Geplaatst 23 jun. 2013 12:52 door Martijn Nykerk

Je droeg weer blauw die avond
in een schaduw van zwart licht.
Er werd geen gat gedicht 
met de brief die je me nazond.
Tijd draait alles om
wat eerst prachtig was, wordt lelijk.
Wat je toen zo moeilijk vond
daar denk je niet meer aan.
Laat je me nog gaan?
Wat onaf was, blijft wel liggen.
Je maakt niets ongedaan.

Blauwe ruis, in mijn ziel en in mijn oren
ik wil het niet meer horen, 
maar het houdt nooit meer op.
Blauwe ruis, wat je had gaat nooit verloren
Het wordt alleen maar harder
en het houdt nooit meer op.

Post om 21:36

Geplaatst 23 jun. 2013 12:41 door Martijn Nykerk

Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen Wat een gedoe om een RSS to mail service te testen 

Nieuwsitem nummer #4

Geplaatst 23 jun. 2013 09:46 door Martijn Nykerk


My way of joking is to tell the truth. It is the funniest joke in the world. 
My way of joking is to tell the truth. It is the funniest joke in the world. My way of joking is to tell the truth. It is the funniest joke in the world. My way of joking is to tell the truth. It is the funniest joke in the world.My way of joking is to tell the truth. It is the funniest joke in the world.

Post number #3, let's see if we can make 19:00

Geplaatst 23 jun. 2013 09:42 door Martijn Nykerk


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Test post 2, in time to meet the 16:00 dead line!

Geplaatst 23 jun. 2013 06:44 door Martijn Nykerk


Some people prefer to get news via email instead of checking blogs or using an RSS reader. With RSS-to-email, you can publish your content once and send it to your email subscribers without even thinking about it.

Create your own RSS template, and control how many posts go out and how frequently you send—daily, weekly, or monthly. And don’t worry: A campaign will only go out when you post something new.

If you’re feeling fancy, you can even combine multiple RSS feeds into one email newsletter.

Test post to prepare for migration to MailChimp

Geplaatst 23 jun. 2013 03:47 door Martijn Nykerk

BrainBoxx, maker van "Koken voor de Majesteit", een kookboek samengesteld door Amsterdammers die hun recept delen met de Majesteit (klik hier voor meer info), werkt aan "Kinderen van de Stad", een boekje waarin aandacht wordt besteed aan (bekende) Amsterdamse iconen van 2013. De toekomstige Noord-Zuidlijn vormt de rode draad: iedere halte is aanknopingspunt voor boeiende verhalen over mensen en gebouwen in Amsterdam aan de hand van gesprekken met mensen die in Amsterdam wonen of werken. Onder andere ook met de bouwvakkers van de Noord-Zuidlijn die  jaren en jaren bezig zijn in de stad, meer dan 20 nationaliteiten. De metrolijn verbindt mensen en buurten van Noord naar Zuid. 

In Kinderen van de Stad zal halte Vijzelgracht het aanknopingspunt zijn voor een verhaal over de buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Kinderen van de Stad verschijnt in september van dit jaar.

Prins Bernhard Cultuurfonds steunt Günther en Julia

Geplaatst 24 apr. 2013 13:32 door Martijn Nykerk   [ 24 apr. 2013 13:38 bijgewerkt ]

Het Prins Bernhard Cultuurfonds stelt 5.000 euro beschikbaar voor de financiering van de productie van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. SCAVA is daar erg blij mee. Een prachtige bijdrage die de uitvoeringen van de buurtopera van de Vijzelgrachtbuurt weer een stap dichterbij brengt.

Prins Bernhard Cultuurfonds


1-7 of 7