Nieuws‎ > ‎

Website buurtopera trekt 1001 bezoekers

Geplaatst 12 mrt. 2013 10:32 door Thijs Lommen   [ 31 mrt. 2013 14:27 bijgewerkt door Martijn Nykerk ]
Vandaag bereikte de website van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn een mijlpaal: inmiddels hebben meer dan 1000 unieke bezoekers op onze website gekeken. En veel van hen (1911) kwamen meerdere keren terug om te kijken (46%). En hoe lang kijkt men dan gemiddeld? 12 minuten! 

Komt u vanavond of morgen ook weer op onze website kijken? Zeker doen! Want vanavond volgt belangrijk nieuws over deelname door de buurtopera aan Kroonappels, de prijsvraag van het Oranje Fonds voor het beste buurtproject van het Koninkrijk! Ons project is al te zien op de website van Kroonappels in de categorie buurt, bovenste rij midden op pagina 7 (http://browse.kroonappels.nl/initiatieven/amsterdam/buurt.html). 

Meer informatie vanavond hier op onze eigen website over hoe u op ons kunt stemmen en ons kunt helpen een prijs van 50.000 euro te winnen. Dat geld hebben we hard nodig om de droom van de Vijzelgrachtbuurt te realiseren: een prachtige buurtopera over de Noord/Zuidlijn, door en voor de hele buurt in een theatertent in speeltuin UJ Klaren op 21 september (nationale burendag) en 22 september. 

HELP ONS. STEM OP BUURTPROJECT GÜNTHER EN JULIA VRIJDAG, ZATERDAG OF ZONDAG A.S. VIA DE WEBSITE VAN KROONAPPELS 

ZEGT HET VOORT!

Comments