Nieuws‎ > ‎

Reserveer nu kaarten voor Günther en Julia!

Geplaatst 6 apr. 2013 07:46 door Thijs Lommen   [ 6 apr. 2013 16:09 bijgewerkt ]
Sinds vandaag is het mogelijk toegangskaarten te reserveren voor Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Het gaat alleen om een reservering. Die verplicht u tot niets. Door uw reservering bent u er zeker van dat u ook inderdaad het aantal door u gewenste toegangskaarten kunt krijgen. 

Er zijn twee soorten kaarten: de toegangskaart voor een volwassene kost 12,50 (inclusief een drankje) en voor kinderen tot en met 12 jaar is er een kinderkaart (7,50 inclusief drankje). De voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 20 september 2013, zaterdagmiddag en zaterdagavond 21 september 2013 en zondagmiddag en zondagavond 22 september 2013. De voorstellingen op zaterdagmiddag en zondagmiddag vinden plaats aan het begin van de middag. De avondvoorstellingen vinden plaats in de vroege avond (we houden er rekening mee dat kinderen meespelen in de buurtopera en dat er kinderen komen kijken). Precieze tijden voor de voorstellingen worden later bekend gemaakt. De voorstellingen vinden plaats in een theatertent in Speeltuin UJ Klaren aan het Weteringplantsoen en duren ongeveer anderhalf uur. Er is geen pauze. Voorafgaand aan de voorstelling en na afloop is de bar open.

Wees er snel bij! Per voorstelling zijn slechts 300 kaarten beschikbaar en de belangstelling uit de Vijzelgrachtbuurt en daarbuiten is groot.

Om te reserveren klik hier