Nieuws‎ > ‎

Prins Bernhard Cultuurfonds steunt Günther en Julia

Geplaatst 18 apr. 2013 15:29 door Thijs Lommen   [ 18 apr. 2013 15:34 bijgewerkt ]
Het Prins Bernhard Cultuurfonds stelt 5.000 euro beschikbaar voor de financiering van de productie van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. SCAVA is daar erg blij mee. Een prachtige bijdrage die de uitvoeringen van de buurtopera van de Vijzelgrachtbuurt weer een stap dichterbij brengt.

Het Prins Bernhard Cultuurfonds geeft cultuur en natuur de kans. Elk jaar steunt het fonds ruim 3.500 projecten. Om blijvend projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud te kunnen steunen, is veel geld nodig. Particuliere giften spelen daarbij een belangrijke rol. Helpt u het Prins Bernhard Fonds ook om geld te werven? Kijk voor meer informatie op www.cultuurfonds.nl

Door middel van de Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds kunt ook u helpen de uitvoeringen van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn, mogelijk te maken! 

De Anjeractie is de collecteweek van het Prins Bernhard Cultuurfonds die elk jaar in mei of juni plaatsvindt. In deze week gaan tienduizenden collectanten met de collectebus op pad om een bijdrage te vragen voor cultuur en natuurbehoud in Nederland. Mede door deze giften kan het Cultuurfonds bijna 3.500 projecten ondersteunen: voor de aanschaf van instrumenten van de plaatselijke harmonie, voor de restauratie van historische schepen, of voor een cabaret- of muziekfestival. Indien u SCAVA helpt te collecteren bij de Anjeractie mag SCAVA eenderde van de opbrengst houden voor de productie van Günther en Julia! De overige tweederde komt ten goede aan vele andere culturele projecten in Noord-Holland (zie http://www.prinsbernhardcultuurfonds.nl/t1.asp?path=huaapxbe). 

Wilt u SCAVA helpen geld te werven voor de buurtopera door te collecteren bij de Anjeractie? Neem dan contact op met Elsbeth Röben, secretaris van SCAVA. Zij legt u graag uit hoe het werkt en hoe u ons kunt helpen. U kunt Elsbeth een bericht sturen per email (emroben@dmfa.nl). Help ons! We hebben alle bijdragen hard nodig om de buurtopera mogelijk te maken!