Nieuws‎ > ‎

Praktische informatie over de voorstelling Günther en Julia

Geplaatst 19 sep. 2013 18:01 door Thijs Lommen   [ 20 sep. 2013 04:45 bijgewerkt ]
Nog een paar uur tot de premiere van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Wij verheugen ons op de komst van al die bezoekers die komen naar één van de vijf vrijwel uitverkochte voorstellingen van de buurtopera. Graag geven wij aan hen nog enkele tips om het operabezoek zo plezierig te laten verlopen.

Na aanvang geen toegang mogelijk

Wees op tijd! De zaaldeuren gaan 15 minuten voor aanvang open. Laatkomers kunnen na aanvang niet meer naar binnen.

Geen pauze

De voorstelling duurt circa anderhalf uur zonder pauze. Laatkomers zullen dus de hele voorstelling missen.

Bar

De bars in de foyertent in speeltuin UJ Klaren zijn al een uur voor aanvang geopend en blijven na afloop ook open. U kunt hier napraten met de cast van de buurtopera en uw buurtgenoten.

Kassa, consumptiemunten en programmaboekje

Munten voor de consumpties zijn te koop bij de kassa bij de ingang van het terrein. De munten kosten €2,50 per stuk. Munten worden niet retour genomen. Bij de kassa is voor €3,50 ook het programmaboekje te koop. U kunt alleen contant betalen, er is geen pinautomaat op het terrein!

Kussenverkoop door leerlingen van De Kleine Reus

Naast de kassa worden kussentjes voor de tribune verkocht, die kinderen van het Leerlab van basisschool De Kleine Reus hebben gemaakt. De opbrengst is bestemd voor een goed doel dat de kinderen zelf hebben uitgezocht.

Garderobe

Er is een gratis garderobe.

Geen pinautomaat, contant geld

Om teleurstelling te voorkomen en vooral een droge keel, neemt u dus voldoende contant geld mee. 

VIP borrel  

De VIP/Sponsor borrel vindt plaats in station Vijzelgracht (ingang tegenover Maison Descartes). De borrel begint om 17:30 uur en duurt tot 19:10 uur. Uiterlijk 19;25 dient u in de theatertent in speeltuin UJ Klaren aanwezig te zijn (circa 5 minuten lopen). Toegang bij de VIP borrel alleen op vertoon van een geldige VIP/Sponsorkaart of een uitnodiging voor de VIP/Sponsor borrel. Gratis garderobe is aanwezig.

Tot slot

De financiering van dit buurtproject is vrijwel volledig rond. Vrijwel, en dus is iedere donatie (fiscaal aftrekbaar i.v.m. onze ANBI status) van harte welkom. Meer informatie daarover vindt u onder aan dit nieuwsbericht.

Wij wensen u een fijne voorstelling!

Met vriendelijke groet,

Alle buurtgenoten van de Vijzelgrachtbuurt die meewerken aan Günther en Julia, buurtopera over de Noord/ZuidlijnUw gift aan SCAVA is fiscaal aftrekbaar 

Mocht u achter de doelstelling van St. SCAVA staan, namelijk het bevorderen van de sociale cohesie in de Vijzelgrachtbuurt -nu en in de toekomst- en/of het eerste initiatief van SCAVA om de buurtopera, Günther en Julia, te produceren een warm hart toedragen, uw gift aan SCAVA is zeer welkom en broodnodig.

Wij informeren u dat SCAVA de Culturele ANBI status heeft. Dit betekent voor privé personen dat zij hun gift voor 125% mogen aftrekken in hun aangifte inkomstenbelasting over 2013. Zie ook: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/bijzondere_regelingen/goede_doelen/algemeen_nut_beogende_instellingen/culturele_anbi/

Een voorbeeld:

Stel u schenkt SCAVA € 100. In de aangifte inkomstenbelasting mag u een bedrag van € 125 aftrekken wat resulteert in een belastingteruggave van € 52,50 (in de 42% schijf) of € 65 (in de 52% schijf). Voor ondernemingen geldt een aftrek van 150%.

De gift kan worden overgemaakt op de bankrekening van SCAVA: 1778.13.385 (IBAN: NL91RABO0177813385), onder vermelding van "gift".

Bij eventuele vragen hierover kunt u contact opnemen met Elsbeth Röben, secretaris SCAVA op 020-6720183 of emroben@dmfa.nl.
Comments