Nieuws‎ > ‎

Nu verkrijgbaar: de CD van Günther en Julia

Geplaatst 21 dec. 2013 07:43 door Thijs Lommen   [ 21 dec. 2013 22:53 bijgewerkt ]
Sinds afgelopen donderdag is de CD van Günther en Julia beschikbaar. Een CD met een gecombineerde geluidsregistratie van de voorstellingen van de buurtopera over de Noord/Zuidlijn op 20 t/m 22 september 2013.

De CD werd donderdagavond thuis bij de componist gepresenteerd aan allen die direct bij de productie van Günther en Julia betrokken waren. Alle nummers werden door cast en crew gedurende één uur en twintig minuten uit volle borst meegezongen. Langer had de buurtopera overigens ook niet moeten duren: meer muziek past niet op een CD. 

De CD is nu voor iedereen te koop voor € 15,- . Voor informatie en bestellingen kunt u terecht bij Barbara van Veen: bvveen72@gmail.com. Wees er snel bij. De oplage is niet onbeperkt!

De productie van de DVD met de beeldregistratie van de buurtopera heeft helaas enige vertraging opgelopen. Met name het monteren van de documentaire The Making of Gunther en Julia, uit vele honderden uren uniek beeldmateriaal van audities, repetities, productievergaderingen en interviews, kost meer tijd dan we hadden verwacht. We vragen dus nog even om uw geduld; we verwachten dat de DVD uiterlijk in april van 2014 beschikbaar zal zijn. Maar hij komt zeker!