Nieuws‎ > ‎

Hier zijn wij nu: tweede leven voor de rode pijl

Geplaatst 6 sep. 2013 16:16 door Thijs Lommen   [ 7 sep. 2013 03:56 bijgewerkt ]
Nog een kleine 2 weken voor de première van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Er wordt hard gerepeteerd, de kaarten zijn vrijwel uitverkocht (voor de laatste 25 kaarten klik hier), de laatste hand wordt gelegd aan het programmaboekje en het productieteam draait op volle toeren.  

In speeltuin UJ Klaren aan het Weteringplantsoen kunnen buurtgenoten alvast in de stemming komen. De bekende rode pijl van Dienst Metro heeft daar een tweede leven gekregen. Voorzien van foto's van onder andere de audities en repetities en een doorlopende video met beeldmateriaal van het afgelopen jaar (de uitzending in Man Bijt Hond, onze trailer voor Kroonappels en de preview op het Grachtenfestival) wijst de rode pijl vastberaden naar de locatie waar op 20 september a.s. de premiere van de buurtopera over de Noord/Zuidlijn zal plaatsvinden. U kunt dus rustig gaan slapen: onder de pijl wordt niet geboord voor de Zuid/West-Noord/Oostlijn en er is geen gevaar voor verzakking op die plek. 

Wie de komende weken niet in staat is de mediapijl te bewonderen in de speeltuin kan de video ook hier bekijken:


                


En ondertussen verscheen er op 5 september nog een leuk bericht over de buurtopera in de stadskrant van stadsdeel centrum. Klik hier om het artikel te lezen (pagina 3 van de stadskrant).