Nieuws‎ > ‎

Het Bouworkest treedt op

Geplaatst 12 sep. 2013 14:25 door Thijs Lommen
Metro heen
Metro weer terug
Dit is de Noord/Zuidlijn
Stap maar in
Samen met ons

Kom op zondag 22 september om 16:30 uur luisteren naar dit liedje en naar andere liedjes tijdens een bijzonder optreden van het Bouworkest. Het Bouworkest bestaat uit jonge kinderen die eigen composities spelen op zelfgemaakte instrumenten. Het bouwmateriaal is afkomstig van de bouwput op de Vijzelgracht waar gewerkt wordt aan de Noord/Zuidlijn. De kinderen hebben de afgelopen maanden hard gerepeteerd en zijn er nu klaar voor het grote werk! Wees er snel bij: er zijn maar 365 plaatsen beschikbaar in de theatertent! 

Het Bouworkest zal optreden in een theatertent in speeltuin UJ Klaren aan het Weteringplantsoen na de middagvoorstelling op zondag 22 september van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Toegang is gratis.

Een preview van het Bouworkest was te zien op 25 augustus in het kader van het Grachtenfestival.

Het Bouworkest is een speciaal project van JammenXS: improviseren en componeren met jonge kinderen. Kijk voor meer informatie op www.jammenxs.nl. Kijk voor meer foto's en filmpjes van het Bouworkest ook op de facebook pagina van JammesXS: www.facebook.com/JammenXS

                Comments