Nieuws‎ > ‎

Geslaagde kennismakingsborrel Günther en Julia

Geplaatst 15 mei 2013 13:49 door Thijs Lommen   [ 15 mei 2013 13:51 bijgewerkt ]
De kennismakingsborrel op 24 april jl. in de Heineken Experience voor alle bij de productie van Günther en Julia betrokken personen was een groot succes. Koorleden (jong en oud), artistiek team, crew, leden van het produktieteam, bestuursleden van SCAVA en leden van het comité van aanbeveling konden (nader) kennis met elkaar maken. U ziet ze allemaal op de foto hiernaast. En dat zijn nog niet eens alle bij de buurtopera betrokken personen, omdat een groot aantal helaas verhinderd was... 

De groep is inmiddels zo groot dat nog niet iedereen elkaar kent. Wie zit er nu eigenlijk in het koor? Wie speelt juf Julia? Welke kinderen spelen de rol van Merlijn? Wie werken er achter de schermen aan website, publiciteit en produktie bijvoorbeeld? Tijdens de borrel werd het al een beetje duidelijker voor de meesten. Maar de groep is groot en de tijd was te kort voor de buurtgenoten om alle leuke en interessante verhalen over de Vijzelgrachtbuurt uit te wisselen. Wordt vervolgd dus.

Tijdens de borrel maakten de 14 kinderen (die de week daarvoor door de audities waren gekomen) ook kennis met hun "spelouders". Het klikte meteen en dat belooft veel goeds voor de repetities (en de uitvoeringen). De kinderen gaan overigens morgen beginnen met de zangrepetities onder leiding van Els Streefkerk.


De borrel was aangeboden door Heineken Experience, één van de belangrijkste sponsors van de buurtopera. En Cees en Petra Holtkamp, van patisserie Holtkamp (ook een belangrijke sponsor van de buurtopera), waren zo vriendelijk de hele groep de bekende overheerlijke bitterballen en andere lekkernijen aan te bieden. Nogmaals veel dank aan Heineken en Cees en Petra Holtkamp! 

foto's Martin Pluimers