Nieuws‎ > ‎

Eerste toezegging subsidie voor buurtopera Günther en Julia

Geplaatst 6 jan. 2013 07:51 door Martijn Nykerk   [ 31 mrt. 2013 14:20 bijgewerkt ]
SCAVA heeft met hulp van haar subsidieadviseur Haute Equipe de eerste toezegging voor subsidiēring van de buurtopera Günther en Julia ontvangen. Wijkcentrum d' Oude Stadt stelt een bedrag beschikbaar voor financiering van de publiciteit met betrekking tot de buurtopera. De toezegging van d' Oude Stadt komt precies op het goede moment: nog voor het einde van dit jaar zullen posters en flyers beschikbaar zijn waarmee SCAVA in de eerste week van januari buurtgenoten enthousiast hoopt te maken om deel te nemen aan een heuse auditie eind januari voor een rol in Günther en Julia. Nader nieuws over de auditie vindt u binnenkort op deze website. En dus ook binnenkort in uw brievenbus, op de hekken rondom de bouwput op de Vijzelgracht en op het raam van uw buurtwinkel.

Over publiciteit gesproken: heeft u zich al aangemeld op onze website om via email op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over SCAVA en de buurtopera (zie de link onder dit bericht)? Volgt u ons al op Twitter en bent u al vriend van ons op Facebook? Binnenkort kunt u zich ook bij ons aansluiten via LinkedIn. 

Vertel familie, buren, buurtgenoten en buitenlui over Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Alle aandacht is welkom en nuttig!

klik hier voor meer informatie over onze eerste subsidiegever: Wijkcentrum d'Oude Stadt
klik hier voor meer informatie over onze subsidieadviseur: Haute Equipe
Comments