Nieuws‎ > ‎

DVD van Günther en Julia nu beschikbaar!

Geplaatst 17 mei 2014 03:40 door Thijs Lommen
Het heeft even geduurd, maar nu is ie er dan: de DVD van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn, met een gecombineerde beeld- en geluidsregistratie van de voorstellingen in speeltuin UJ Klaren op 20, 21 en 22 september 2013. Het is een prachtige registratie geworden!

De première van de vertoning van de DVD zal plaatsvinden op zondag 18 mei voor cast, band, crew en artistiek team van de buurtopera.

Zij die de DVD al besteld hadden en daarvoor een incassomachtiging hadden afgegeven zullen de DVD binnenkort ontvangen. Wij nemen daarvoor contact met u op. 

Nog geen DVD of CD van de buurtopera besteld? Dat kan nog steeds, via het formulier op onze website. Om de DVD en/of de CD van Günther en Julia te bestellen klik hier.

Tot slot: we kopieerden voor u een leuk verslag over de bouw van de Noord/Zuidlijn en de opvoering van de buurtopera in het kwartaalblad van Max Bögl. Lees over een "Fulminante Aufführung einer "Kiezoper" auf Initiative und unter Leitung der Anwohner der Vijzelgracht". Zie de kopie van het artikel onder aan dit bericht.
Ċ
Thijs Lommen,
17 mei 2014 03:40
Comments