Nieuws‎ > ‎

Buurtbuzz over buurtopera komt op gang

Geplaatst 6 jan. 2013 07:49 door Martijn Nykerk   [ 31 mrt. 2013 14:20 bijgewerkt ]
Als onderdeel van haar publiciteitsoffensief heeft SCAVA de afgelopen week contact gezocht met een groot aantal verenigingen en instellingen uit de Vijzelgrachtbuurt en aangrenzende buurten. Een aantal van hen heeft al enthousiast gereageerd op de productie van de buurtopera en de oproep van SCAVA daaraan aandacht te schenken binnen de organisatie. Als gevolg daarvan is het nieuws over Günther en Julia, de buurtopera van de Vijzelgrachtbuurt over de Noord/Zuidlijn, nu ook te volgen via een eigen plek op zowel de homepage van De Vijzel (www.devijzelamsterdam.nl), de ondernemersvereniging van de Vijzelgracht, als op de homepage van Stichting Gijzelgracht (www.gijzelgracht.nl), de stichting die opkomt voor de belangen van omwonenden en ondernemers op en rondom de Vijzelgracht in verband met de aanleg van de Noord/Zuidlijn.

Last but not least: ook in De Brede Reus, de nieuwsbrief van Openbare Basisschool De Kleine Reus (www.dekleinereus.org), wordt deze week (de editie van 6 december) aandacht besteed aan de buurtopera.

SCAVA is blij met alle enthousiaste reacties uit de buurt. Het initiatief voor een buurtopera valt kennelijk in goede aarde. En dat is van groot belang: met de productie en de uitvoering van de buurtopera over de Noord/Zuidlijn door en voor buurtbewoners hoopt SCAVA een positieve bijdrage te leveren aan de cohesie van de Vijzelgrachtbuurt. Buzz het voort!

Klik hier voor links naar (buurt)verenigingen en instellingen in de Vijzelgrachtbuurt en aangrenzende buurten.

Comments