Nieuws‎ > ‎

Binnenkort beschikbaar: DVD en CD van Günther en Julia

Geplaatst 10 nov. 2013 07:40 door Thijs Lommen
Binnenkort komt de DVD uit met de registratie van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. Als extra's biedt de DVD een extra registratie met de alternatieve kindercast alsmede een documentaire over "the making of" van de buurtopera en een registratie van het optreden van het Bouworkest. De registratie en de documentaire zijn gemaakt door professionele filmmakers (Zelovic Productions).

Ook zal binnenkort de CD beschikbaar zijn met de soundtrack van de voorstelling.

De DVD en de CD zullen in de loop van december 2013 beschikbaar zijn.

U kunt nu intekenen op de DVD en/of de CD via onze website. De DVD kost bij intekenen 20 euro en de CD 15 euro.

Om de DVD en/of de CD te bestellen via onze website ga naar http://www.scava.net/buurtopera/bestelformulier-dvd-cd. Heeft u al een machtiging afgegeven voor de DVD en/of de CD? Dan hoeft u natuurlijk niet nogmaals te bestellen via onze website. 

Bij intekening krijgt u bij de DVD en de CD een exemplaar van het programmaboekje waarin onder meer het hele libretto is opgenomen.

Met het kopen van de DVD en/of CD helpt u ons echt helemaal quitte te spelen bij de financiering van de buurtopera. We zijn er bijna... 

Er zijn overigens ook nog programmaboekjes los verkrijgbaar in de winkel van Boek 'n Plank op de Vijzelgracht nummer 11 (3,50 euro). De boekjes kunnen ook besteld worden via info@scava.net
Comments