Met onderstaand formulier kunt u de DVD en/of de CD bestellen van Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn.

De DVD bevat de registratie van de voorstelling. Als extra's biedt de DVD een extra registratie met de alternatieve kindercast alsmede een documentaire over "the making of" van de buurtopera en een registratie van het optreden van het Bouworkest. De registratie en de documentaire zijn gemaakt door professionele filmmakers (Zelovic Productions). De DVD kost bij intekenen via onderstaand formulier 20 euro.

De CD bevat de soundtrack van de voorstelling. De CD kost bij intekenen via onderstaand formulier 15 euro.

Bij intekening via onderstaand formulier krijgt u bij de DVD en de CD een exemplaar van het programmaboekje waarin onder meer het hele libretto is opgenomen.

De DVD en de CD zullen in de loop van december 2013 beschikbaar zijn.

Door het invullen en digitaal toezenden van onderstaand formulier geeft u toestemming aan SCAVA om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en aan uw bank om eenmalig dat bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van SCAVA. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.