Toegangskaarten en praktische informatie over Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn

Met onderstaand formulier kunt u online kaarten bestellen en betalen voor Günther en Julia, buurtopera over de Noord/Zuidlijn. U ontvangt voor iedere persoon (volwassene of kind) waarvoor u een kaart bestelt en betaalt een e-ticket. Dat e-ticket dient u af te drukken en te tonen bij de ingang van de theatertent. Toegang tot de voorstelling is alleen mogelijk op vertoon van dat e-ticket.
 
Staat bij een voorstelling dat die is uitverkocht? Plaats toch uw naam op de wachtlijst voor de betreffende voorstelling (via het formulier hieronder). Wij hebben een grotere tribune kunnen regelen en dus is de kans groot dat u toch voor kaarten voor die voorstelling in aanmerking komt!!!
 
Laatste informatie van dinsdag 17 september: er zijn voor alle voorstellingen extra plaatsen beschikbaar gekomen (alleen volwassen kaarten, geen kinderkaarten, maar kinderen hebben natuurlijk toegang met een volwassen kaart).

Om organisatorische redenen verloopt de kaartverkoop via een online ticketbureau. Wij vragen uw begrip voor de (beperkte) kosten die hieraan verbonden zijn.

Voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn ook sponsorkaarten beschikbaar (50 euro per stuk). Die geven naast toegang tot de voorstelling tevens recht op een bijzondere borrel ondergronds in Station Vijzelgracht van 17:30 tot 19:15 voorafgaand aan de voorstelling (ingang aan de noordzijde van het station, tegenover Maison Descartes). Voor meer informatie over de sponsorkaarten kunt u contact met ons opnemen per email (info@scava.net).

Mocht u problemen hebben met het bestellen van kaarten via onderstaand formulier, dan kan dat aan uw browser liggen. Indien u Internet Explorer gebruikt als browser, heeft u waarschijnlijk Internet Explorer versie 9 of hoger nodig. Voor zover ons bekend werkt het formulier zonder problemen met Safari, Google Chrome en Firefox. In geval van problemen bij het kopen van de tickets kunt u contact met ons opnemen per email (info@scava.net).

Praktische informatie over voorstellingen en VIP/Sponsor borrel
 
De aanvangstijden van de voorstellingen zijn als volgt:

vrijdagavond 20 september en zaterdagavond 21 september: 19:30 uur
zaterdagmiddag 21 september en zondagmiddag 22 september: 14:30 uur 
zondagavond 22 september: 19:00 uur
 
De voorstellingen vinden plaats in speeltuin UJ Klaren aan het Weteringplantsoen in Amsterdam. De voorstelling duurt circa 1 ur en 20 minuten.
 
Voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn ook sponsorkaarten beschikbaar. Die geven naast toegang tot de voorstelling tevens recht op een bijzondere borrel ondergronds in Station Vijzelgracht van 17:30 tot 19:15 voorafgaand aan de voorstelling (ingang aan de noordzijde van het toekomstige station, tegenover Maison Descartes). Voor meer informatie over de sponsorkaarten kunt u contact met ons opnemen per email (info@scava.net).

Bewaar uw toegangsbewijs na entree! Op vertoon van uw toegangsbewijs heeft u immers recht op 1 gratis consumptie voorafgaand of na de voorstelling. De bar gaat open een uur voor aanvang van de voorstelling.